Portada > Actualitat > Notícies > Laser Mimar 2000 i l'Ajuntament de Parets signen un acord per al foment de l’ocupació

Laser Mimar 2000 i l'Ajuntament de Parets signen un acord per al foment de l’ocupació

24/07/2018

Laser Mimar 2000 SLU, empresa especialitzada en la transformació metàl·lica, i l’Ajuntament de Parets del Vallès han signat avui dimarts, a les dependències del SLOP, un acord de col·laboració amb l’objectiu comú d’impulsar polítiques de desenvolupament econòmic i de foment de l’ocupació. L’acte ha estat presidit per l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, i per Miguel Martínez Aparicio, Director General de Laser Mimar 2000.

Aquest conveni respon a la voluntat del consistori d’incidir en el desenvolupament local des d’una perspectiva àmplia, treballant de la mà amb el sector privat, i seguint en la línia de col·laboració amb grans empreses com ha estat el Consell Industrial. 

D’entre els punts de l’acord destaquen l’interès per ajudar les pimes, que representen el 98% del teixit productiu de Catalunya i que són els principals generadors d’ocupació, així com promoure la millora de la qualificació dels treballadors en la recerca de feina, facilitant accions formatives totalment adaptades a les necessitats de les empreses per tal d’ajudar a l’enfortiment del nostre teixit productiu a través de la millora del seu capital humà. També es pretén vetllar per l’ocupació establint acords amb empreses que prioritzin la contractació de paretans i paretanes.

El conveni forma part de les polítiques establertes al Pla d’Acció Municipal (PAM) 2015-2019 i al Pla Estratègic Parets com tu el vols, 2010-2025 que defineixen els objectius i eixos prioritaris que vol desenvolupar l’Ajuntament, per tal de treballar per una indústria de qualitat i competitiva, un comerç que esdevingui referent al municipi i potenciar l’ocupació i els serveis a empreses i les persones treballadores.

Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa
Conveni Laser Mimar