Portada > Actualitat > Notícies > David Bueno i Torrens, Doctor en Biologia i professor i investigador de Genètica a la Universitat de Barcelona, convidat d’excepció a l’acte inaugural del nou curs escolar

David Bueno i Torrens, Doctor en Biologia i professor i investigador de Genètica a la Universitat de Barcelona, convidat d’excepció a l’acte inaugural del nou curs escolar

31/08/2018

El dimecres 5 de setembre, de 9 a 12 h, la Sala Basart Cooperativa acollirà l’acte inaugural del nou curs escolar 2018-2019. L’acte anirà a càrrec el Doctor en Biologia i professor i investigador de Genètica a la Universitat de Barcelona, David Bueno i Torrens, i està adreçat a la comunitat educativa i als professionals de l’educació, així com a les persones vinculades a l’ensenyament.

“Educar a través de la sorpresa: com aprèn el cervell” és el títol de la conferència que oferirà David Bueno. La seva trajectòria professional i acadèmica, centrada en la genètica del desenvolupament i la neurociència i la seva relació amb el comportament humà, s’ha desenvolupat principalment a Barcelona. Ha estat investigador a la Universitat d’Oxford, i ha realitzat estades a la Universitat d’Innsbruck (Àustria) i l’European Molecular Biology Laboratory de Heidelberg (Alemanya).

Ha publicat una seixantena d’articles científics, és autor de setze llibres i d’una trentena de llibres de text, i col·labora habitualment en diferents mitjans de comunicació. El 2010 va guanyar el Premi Europeu de Divulgació Científica «Estudi General».

Arxivat a: Educació
David Bueno i Torrens - Educació