Portada > Actualitat > Notícies > Yllana, Miguel Lago o Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferrreries, a la nova programació d’espectacles als teatres de Parets

Yllana, Miguel Lago o Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferrreries, a la nova programació d’espectacles als teatres de Parets

10/09/2018

Ja s’ha donat a conéixer la nova programació d’espec-tacles que es podran veure als teatres de Parets entre els mesos de setembre a desembre.

El tret de sortida es farà el diumenge 30 setembre, a les 19.30 h, al Teatre Can Rajoler amb La nena dels pardals de Jordi Palet, un espectacle poètic i emocionant sobre els petits herois quotidians, el respecte a la vida i la saviesa innata dels nens.

Durant els mesos següents, es podran veure obres de tots els gèneres i per a tots els públics: Lo mejor de Yllana, l’espectacle musical La llum del Mediterrani, La noia de la làmpada, de Marta Aran, 25 anys al 4L, amb Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries; Immortal, de Marc Angelet i Alejo Levis o escoltar el primer disc de llarga durada de la Paula Valls.

Pel que fa al Cafè Teatre, la Sala Basart Cooperativa acollirà les actuacions de Miguel Lago amb el show Miguel Lago pone orden; El comediant de Cascai Teatre & Marcel Tomàs i el Magia Comedy de Gerard Borrell.

Les entrades per a tots els espectacles es poden adquirir a partir del 18 de setembre a Can Rajoler els dimarts de 9 a 13 h i dijous de 16 a 19 h o a www.ticketea.com.

Arxivat a: Cultura
Espectacles setembre - desembre 2018 banner