Portada > Actualitat > Notícies > Parets amplia el servei de recollida d’escombraries de dilluns a diumenge

Parets amplia el servei de recollida d’escombraries de dilluns a diumenge

02/10/2018

L'Ajuntament de Parets ha ampliat el servei de recollida d'escombraries, concretament de rebuig i d'orgànica, a cada dia de la setmana, és a dir que la retirada es farà de dilluns a diumenge.

L'objectiu, en paraules de l'alcalde de Parets, Francesc Juzgado, és "reduir el desbordament que ocasionalment es produïa en els contenidors, en alguns sectors del municipi, alhora que donar un major i millor servei als nostres veïns i veïnes i millorar les condicions dels carrers i places de Parets".

La nova periodicitat en la recollida, que ja es va posar en marxa ahir dilluns 1 d’octubre, és fruit de l’acord d’ampliació del servei que es va fer amb l’empresa concessionària Urbaser el mes de juliol.

Arxivat a: Medi ambient, Via pública
Camió escombraries