Portada > Actualitat > Notícies > Parets és el municipi amb major nombre d’usuaris del bus exprés e7 de la Vall del Tenes

Parets és el municipi amb major nombre d’usuaris del bus exprés e7 de la Vall del Tenes

02/10/2018

Els paretans i les paretanes són els que més fem servir la línia del bus exprés e7 de la Vall del Tenes. Així es desprèn de l'informe que l'empresa Sagalés va fer, coincidint amb l'estudi per part dels informadors que es van situar a les parades dels cinc municipis que en fan ús de la línia.

A final de setembre, les dades de recollida d'usuaris que es van recopilar van ser, al municipi de Bigues i Riells, 59; A Santa Eulàlia de Ronçana, 55; a Lliçà d'Amunt, 73; a Lliça de Vall, 36; i a Parets del Vallès 164. La mitjana per expedició que es va calcular és de 35 passatgers per expedició.

L'alcalde de Parets, Francesc Juzgado, manifestava la seva satisfacció en conèixer aquestes dades: "a Parets sempre hem apostat per transmetre la importància d'una mobilitat sostenible i per l'ús del transport públic col•lectiu, molt més eficient, segur, net i saludable, i amb un consum d'energia i un nivell d'emissions per persona molt més reduït. És molt gratificant veure com la nostra aposta arriba a la ciutadania i té el suport de les nostres veïnes i veïns".

La xarxa Exprés.cat connecta, per mitjà de la línia e7, Riells del Fai, Bigues, Santa Eulàlia de Ronçana Lliça d'Amunt, Lliça de Vall i Parets amb Barcelona. L'e7 és una aposta per l'eficiència del servei d'autobusos, aconseguint un servei molt competitiu envers el vehicle privat. El recorregut sencer es fa en només 45 minuts i ofereix un viatge confortable amb 43 expedicions diàries que faciliten la mobilitat sostenible de la nostra ciutadania.

Arxivat a: Mobilitat
Bús Exprés