Portada > Actualitat > Notícies > Jornada de portes obertes de l’empresa Teknia Group

Jornada de portes obertes de l’empresa Teknia Group

09/10/2018

L'empresa basca de fabricació de components per a la indústria de l'automoció, Teknia Group, organitza una jornada de portes obertes adreçada als empleats de la companyia i els seus familiars, que tindrà lloc aquest divendres 12 d'octubre, a partir de les 11 h. A la visita assistirà una representació del consistori paretà.

La jornada consistirà en un circuit que recorrerà les principals parts de les instal·lacions. L'objectiu és implicar els treballadors i treballadores en el model productiu, fomentar l'esperit de pertinença a l'equip humà de la companyia, així com donar-los a conèixer l'entorn social del municipi en el qual es desenvolupa l'activitat empresarial.

Arxivat a: Comerç i empresa
Teknia Group logo