Portada > Actualitat > Notícies > Parets celebra la Castanyada amb activitats per a tots els públics

Parets celebra la Castanyada amb activitats per a tots els públics

24/10/2018

Dissabte 27 octubre, a partir de les 17 h, el Casal de Joves Cal Jardiner, celebra una Castanyada terrorífica oberta a tothom. Durant la tarda, de 17 a 18 h, hi haurà tallers infantils i juvenils a càrrec de l’Associació Rodola; a les 18 h, hi haurà xocolatada per als assistents i, de 20 a 23 h, Ara Sarau obrirà les portes del Túnel del terror, que sota el títol ‘Terror al cinema’ et convertirà en el protagonista del teu propi thriller. Per participar en el Túnel del terror cal fer reserva prèvia al telèfon 617 487 937.

Castanyades per a la nostra gent gran

Els nostres avis i àvies també podran gaudir de les castanyades que se celebren als casals municipals per a la gent gran.

Demà dijous 25 octubre, a les 16.30 h, hi haurà berenar i ball amb el Duo Camelot al Casal Sant Jordi; divendres 26 d’octubre, a les 17 h, el Duo Monseny actuarà per als usuaris del Casal de Ca n’Oms a la Sala Cooperativa i dissabte 27 octubre, a les 16.30 h, el Casal Asoveen organitza berenar i ball amb el grup Choffers.

Arxivat a: Cultura, Esdeveniments, Joventut
Castanyada a Can Butjosa