Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Parets atorga els Premis de Reconeixement al Mèrit Educatiu

L’Ajuntament de Parets atorga els Premis de Reconeixement al Mèrit Educatiu

31/10/2018

Onze estudiants han estat premiats per l'Ajuntament de Parets durant la cinquena edició dels Premis de Reconeixement al Mèrit Educatiu, que es van lliurar dilluns, 29 d’octubre, a la sala Basart Cooperativa.

El Premi a la millor nota de les PAU per alumnes de Batxillerat, dotat am 300 euros, va recaure en Enaitz Quílez Méndez i Premi a la millor nota de selectivitat per alumnes de Cicles Formatius, dotat també amb 300 euros va ser per Félix José Torres Vallés.

Pel que fa al Premi a la millor nota de Treball de Recerca de Batxillerat o sobre un tema d’especial rellevància pel municipi, es va atorgar a Marc Saludes Gallego pel seu treball “Estudi dels sistemes de control de la força d’empenta d’un coet”. En aquesta modalitat es van presentar un total de 9 treballs, tots ells amb una nota de 10.

El Premi a la millor nota de Batxillerat ha estat per Paula Casado Frias; el de millor nota de Cicle formatiu de Grau Superior per Vanessa Masero Suárez i el Premi a la millor nota de Cicle formatiu de Grau Mitjà per Andrea Galera Munzón.

El Premi final d’etapa de primària es va concedir a Paula Cuevas Ramos, de l’Escola Nostra Senyora de Montserra, Sara Quintero Peicasat, de l’Escola Vila Parietes, i a Alba Mata Cobos, de l’Escola Pompeu Fabra.

Finalment, el Premi final d’etapa de l’ESO va recaure en Andrea López Ramírez, de  l’Escola NS de Montserrat i Laia Torres Díaz de l’Institut Torre de Malla

En aquesta edició, el Premi al mèrit docent va quedar desert per no haver-se presentat cap projecte.

Els Premis de Reconeixement al Mèrit Educatiu tenen com a objectiu fer un reconeixement públic al valor de l'esforç i la constància de l'alumnat i del professorat del municipi. 

Arxivat a: Educació
Premis mèrit educatiu 2018