Portada > Actualitat > Notícies > Una delegació de la Junta Nacional de Jardines Infantiles de Xile visitarà dues escoles bressol de Parets

Una delegació de la Junta Nacional de Jardines Infantiles de Xile visitarà dues escoles bressol de Parets

31/10/2018

El pròxim dimarts, 6 de novembre, Parets rebrà una delegació de la Junta Nacional de Jardines Infantiles –JUNJI–, que visitarà les escoles bressol El Cirer i El Gargot, en el marc de les activitats impulsades per l'Associació de Mestres Rosa Sensat.

El grup, format per més d'una vintena de mestres, educadores i coordinadores de centres provinents de tot el territori xilè, es dividirà en dos per poder recórrer les instal·lacions d'ambdues escoles. Es preveu que les visites comencin cap a les 9.30 h.

Durant la seva estada a Catalunya, la comitiva anirà a tres escoles bressol i un centre de segon cicle d'infantil i primària. A les tardes, participaran en un taller pedagògic amb l'acompanyament d'una dinamitzadora de Rosa Sensat, amb la qual debatran i reflexionaran al voltant dels temes que considerem cabdals, tot combinant-ho amb l'observació feta a les escoles i les presentacions de cada projecte educatiu.

Arxivat a: Educació
Escola Bressol El Gargot