Portada > Actualitat > Notícies > Recicla, reutilitza, crea... Parets se suma a la Setmana Europea de Prevenció de Residus

Recicla, reutilitza, crea... Parets se suma a la Setmana Europea de Prevenció de Residus

13/11/2018

Del 19 al 25 de novembre, Parets del Vallès participa un any més en la Setmana Europea de Prevenció de Residus amb un seguit d’activitats i tallers per a tots els públics.

La iniciativa té com a objectius organitzar accions de sensibilització sobre la prevenció de residus, donar a conèixer estratègies de reducció i la política de la Unió Europea i dels seus Estats membres en aquesta matèria, fomentar accions sostenibles i potenciar l’hàbit de reciclar, informar-ne de manera pràctica i fer pedagogia entre els escolars i el públic en general.

Els centres educatius tindran un paper rellevant durant la setmana amb tallers d’elaboració de bosses a partir de samarretes velles i el lliurament de petits contenidors per a dipositar piles i embuts per a la recollida d’olis.

Sota el lema ‘A Parets, de residus, ni una engruna’, en una acció coordinada conjuntament pel Servei de Medi Ambient i el Servei d’Educació, es repartirà de nou als estudiants el “Boc’n’Roll”, un embolcall reutilitzable per portar entrepans.

També hi haurà el taller artístic a les escoles ‘Art&residus’, per tal que els nens i nenes entenguin d’una forma divertida, visual, atractiva i participativa, com es fa i en què consisteix la recollida selectiva.

D’altra banda, especialment adreçat a les famílies i al públic més jove, el 23 de novembre, a les 18 h, tindrà lloc a l’Escola de la Natura el taller gratuït “Dispositius mòbils i tauletes, manteniment i reparació”.

En el marc de les activitats programades per aquesta setmana, la Biblioteca Can Rajoler acollirà el taller de reutilització de roba “D’un mitjó a un titella”, que es farà aquest dijous 15 de novembre a les 18.30 h.

Arxivat a: Medi ambient
Setmana europea de prevenció de residus 2018 banner