El CorreParets amplia el límit de participants

Dimecres, 21 de novembre de 2018 a les 00:00
Enguany, aquesta cursa i/o caminada solidària vol assolir els 600 inscrits. Hi haurà xocolatada final.

El CorreParets arriba a la seva tercera edició amb un nou repte: aconseguir 600 participants vestits de Pare Noel.

Com ja és habitual, l’Ajuntament de Parets, amb Càritas i Don Dino, han organitzat aquesta cursa/caminada solidària de 7 quilòmetres per l’anella esportiva del poble i sortida al Pavelló Municipal.

Enguany hi ha novetats. A banda de la barba, el barret i la samarreta, els participants podran gaudir de xocolata a la línia d’arribada gràcies al nou patrocinador, el BBVA i de la mà del Restaurant Can Parera.

El CorreParets18 “Si tu corres, jo jugo”, comptarà amb més voluntaris que mai de la policia local, protecció civil, la Comissió de Festes, el Club d’Atletisme Parets, la Penya Blaugrana Parets i Festuka.

Tota la recaptació es destinarà a joguines per a les nenes i nens de les famílies més necessitades del poble.

Les inscripcions són limitades (a 600 participants) i es poden fer per 3 euros i fins al divendres 21 de desembre al Poliesportiu Joaquim Rodríguez, la Piscina Miguel Luque, el Centre Cultural Can Rajoler, al Restaurant Can Parera i a les oficines del BBVA de Parets.

En paraules de l’alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado, acompanyat a la presentació pel nou regidor d’esports, Antoni Fernández, Maria Antònia Cladellas, adjunta de Gerència de Don Dino, Andrea Quintana de Cáritas i Enric Vicedo de BBVA España - Director CBC Parets del Vallès, “volem omplir d’il·lusió, solidaritat i color l’anella esportiva de Parets”.

Darrera actualització: 03.05.2019 | 08:36