Portada > Actualitat > Notícies > La Fira de Santa Llúcia donarà el tret de sortida a les festes de Nadal a Parets

La Fira de Santa Llúcia donarà el tret de sortida a les festes de Nadal a Parets

10/12/2018

La tradicional Fira de Santa Llúcia, que se celebrarà aquest cap de setmana, donarà el tret de sortida a un ampli ventall d’activitats que s’han programat per celebrar les festes de Nadal al municipi.

La primera de les activitats serà el Concert de Nadal, a càrrec de l’Escola Municipal de Música, que es farà aquest dijous, 13 de desembre, a les 19 h, al Teatre Can Rajoler. A la primera part hi haurà les actuacions de les orquestres, conjunts instrumentals i corals, i a la segona la presentació del MACRO-COR, amb interpretació de temes de gòspel.

El dissabte, 15 de desembre, tindrem la visita del Patge Reial, que arribarà de la mà de l’Agrupament Escolta i Guia Sant Jaume a recollir les cartes de la mainada, a partir de les 10 h, a la plaça de Dr. Trueta. Durant el matí hi haurà tallers i jocs per a infants i xocolata amb melindros sense gluten per a tothom.

El mateix dissabte, d’11 a 14 h i de 16 a 20.30 h, a la plaça de la Vila, es podrà visitar la Fira de Santa Llúcia, amb parades de botigues i activitats complementàries com ara l’Arbre dels desitjos, el tió, el dimoni escuat, el camell del patge, llenyataires, cercavila dels pastorets, i l’actuació dels tabalers i espectacle de foc, a càrrec de Diables Parets.

El diumenge, 16 de desembre, d’11 a 14 h i de 16 a 19.30 h, serà la segona jornada per poder fer un volt per la plaça de la Vila, i recórrer de nou les parades de botigues i activitats de la Fira de Santa Llúcia. A més, des d’avui, i fins al pròxim 6 de gener de 2019, es podrà veure, a la plaça Dr. Trueta, una exposició d’arbres de llum.

Arxivat a: Comerç i empresa, Cultura, Esdeveniments
Fira Santa Llúcia 2017