Portada > Actualitat > Notícies > El Nadal arriba a Parets ple de novetats i activitats per a tothom

El Nadal arriba a Parets ple de novetats i activitats per a tothom

17/12/2018

Després de l’èxit de la Fira de Santa Llúcia, que es va celebrar el cap de setmana passat, Parets es prepara per viure uns dies plens de màgia, il·lusió i activitats relacionades amb aquestes dates tan especials.

La primera activitat del calendari nadalenc serà a la Biblioteca Can Butjosa, aquest dijous 20 de desembre, amb l’Hora del Conte especial de Nadal, amb cançons de la Caro von Arend i contes i rondalles nadalenques amb Sònia. 

L’endemà, divendres 21 de desembre, a les 19 h, al Teatre Can Rajoler, es farà la presentació del llibre ‘50 anys del CEP i… pujant’, de Francesc de la Torre. A partir de les 21 h, al Casal de Joves Cal Jardiner, tindrà lloc el sopar popular de Nadal i actuacions de Combo Llatí, Combo Mediterrani, Friday Mood i Ian Vico.

El mateix dia, grans i petits podran gaudir de l’obertura de la pista de gel sintètic, que enguany s’instal·larà  a la plaça de la Vila.

La trobada poètica ‘Nadal de cultures’ del Niu d’Art Poètic, la tarda de nadales a càrrec dels Coros Rocieros, la cursa solidària “CorreParets 2018. Si tu corres, jo jugo”, que es farà el diumenge 23 de desembre, el concert circular del CEM Maria Grever o la festa per a la gent gran al Pavelló, seran altres de les moltes activitats organitzades amb motiu de les festes a Parets.

Una altra de les visites imprescindibles del Nadal és al Pessebre Monumental, el més gran de Catalunya sobre taula, que es pot visitar des del dia 6 de desembre, a sota la plaça de la Vila. Aquest any, el pessebre estarà inspirat en un paisatge nevat i tindrà noves construccions i noves figures.

Caga Tió i Reis per als més petits

El dimecres 26 de desembre serà un dels dies més esperats de la mainada amb la visita de Teia el Tió que ens porten la Comissió de Festes i el grup La Companyia al Poliesportiu Municipal. A les 19 h, al Teatre Can Rajoler, podrem veure l’espectacle nadalenc “Pastorets, cap a Parets” a càrrec de la Cia. Riallera de Joves Paretans, organitzat per Rialles Parets.

Finalment, el dia 5 de gener, els més petits gaudiran d’una tarda màgica amb l’arribada dels Reis Mags d’Orient que sortiran a les 17.30 h de Can Vila, arribaran a les 18 h plaça Marcer i a les 19 h a la plaça de la Vila. Tot plegat gràcies a l’Agrupament Escolta i Guia Sant Jaume i a les entitats del municipi que col·laboren.

Revetlla de Cap d’Any i concert per a tothom

En el marc de les festes de Nadal, el 31 de desembre, a la 1 h, al Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez, se celebrarà la gran revetlla de Cap d’Any amenitzada per DJ Hueso. Venda anticipada d’entrades a la piscina, al pavelló i a Can Rajoler, en horari d’obertura de cada servei. El preu de l’entrada és de Preu: 12 euros anticipada i 15 euros a taquilla. De 14 a 17 anys, 10 euros anticipada i 13 euros a la taquilla. L’entrada inclou una consumició i una bossa de cotilló.

El dimarts, 1 de gener, el nou any arriba al Teatre Can Rajoler amb el tradicional concert de Cap d’Any, amb ‘Nadal Big Band’, a càrrec de Vicens Martín Dream Big Band i Gemma Abrié.

Arxivat a: Cultura, Esdeveniments, Esports
Nadal 2015 img