Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Parets del Vallès aprova els pressupostos més socials dels últims anys

L'Ajuntament de Parets del Vallès aprova els pressupostos més socials dels últims anys

21/12/2018

Amb els vots favorables del PSC Parets, l'abstenció de Ciutadans i els vots en contra de Sumem, Ara Parets-ERC, NOPP i PDeCAT, l'Ajuntament de Parets del Vallès ha aprovat en sessió plenària extraordinària els comptes municipals per l'any vinent.

Els pressupostos municipals de 2019 prioritzen els serveis i les necessitats de les persones. 

Entre altres, donaran seguiment a la socialització gratuïta dels llibres de text per als alumnes de primària; a l'ampliació del servei de recollida d'escombraries i la neteja viària tots els dies de la setmana, així com destinar més d'un milió tres cents mil euros a l'atenció i serveis a les persones. Tot, sense incrementar la pressió fiscal. 

Altres de les accions previstes dins dels comptes municipals per l'any vinent són la finalització de les obres de rehabilitació del centre històric, amb la tercera fase, corresponent als carrers Ferrer i Guàrdia, i Aurora; el projecte de rehabilitació de la Plaça Espanya, o l'increment de la partida d'ajuts a les empreses per contractar a través del Servei Local d'Ocupació, l'SLOP.

Arxivat a: Ajuntament
Ajuntament de Parets