Portada > Actualitat > Notícies > Nova temporada d'espectacles als teatres de Parets

Nova temporada d'espectacles als teatres de Parets

27/12/2018

La nova temporada d'espectacles als teatres de Parets començarà al gener i s'allargarà fins al maig de 2019. El tret de sortida serà el dia 1 de gener amb música al teatre Can Rajoler de la mà de l'espectacle 'Nadal Big Band'.

La música continuarà el 26 de gener amb 'The Gramophone Allstars Big Band' amb peces de jazz i reggae. Els espectacles de la nova temporada també compten amb representacions com la de Joan Pera i Pep Sais, amb l'obra 'Alguns neixen estrellats' (28 de gener); 'Perduts per elles' (3 de febrer); o 'Gordos, una comèdia XXL' (9 de febrer). 

Santi Rodríguez, Pep Plaza o Roger Coma són alguns dels artistes que pujaran també als escenaris de Parets durant la nova temporada que proposa espectacles d'humor, musicals, monòlegs i representacions de tota classe. L'agenda es pot consultar íntegrament al web cultura.parets.cat

Amb el carnet amic, l'espectacle està assegurat

Un regal cultural i original per a aquest Nadal és, sense dubte, el carnet amic de Parets per poder adelitar-se amb tots els espectacles durant l'any 2019 als teatres de Parets. Les persones que tinguin el carnet, a més, podran gaudir del mateix seient durant totes les representacions i rebrà informació actualitzada sobre els teatres de Parets.

El carnet amic té un preu de 135 euros, el que representa un 60% de descompte respecte de les entrades úniques, i es pot adquirir a les oficines de Can Rajoler situades al carrer Travessera número 1.

Arxivat a: Cultura
Espectacles