Portada > Actualitat > Notícies > El parc La Linera lluirà una nova escultura en record de les víctimes i represaliats del règim franquista

El parc La Linera lluirà una nova escultura en record de les víctimes i represaliats del règim franquista

16/01/2019

El pròxim diumenge 20 de gener, a les 12 h, s’inaugurarà al parc La Linera una nova escultura en record de les víctimes i persones represaliades del règim franquista. L’obra ha estat creada per l’artista Josep Plandiura.

La inauguració comptarà amb la presència de l’alcalde, Francesc Juzgado, i una intervenció musical a càrrec del Centre d’Estudis Musicals Maria Grever.

L’elaboració de l’escultura és fruit de l’acord entre Ajuntament i Associació Taula Memòria Històrica de Parets. A la base, s’hi ha instal·lat una placa amb un QR que enllaça amb el web municipal i amb informació sobre els alcaldes i regidors morts pel règim franquista: Antoni Arimon Farrés, Joan Brunat Escona, Projecte Forns Ninou, Jaume Massaguer Gallart, Amadeu Pagès Xartó, Amadeu Ramon Briquets, Esteve Seguer Forés i Pere Xicota Álvarez. 

Arxivat a: Cultura, Esdeveniments, Via pública
Josep Plandiura