Portada > Actualitat > Notícies > La Marineta acull el primer taller de formació sobre intervencions policials davant d’incidents amb gossos

La Marineta acull el primer taller de formació sobre intervencions policials davant d’incidents amb gossos

15/02/2019

El Centre de Recursos empresarials La Marineta acollirà, el dimecres 27 de febrer, a partir de les 9.45 h, el primer taller de formació sobre intervencions policials davant d'incidents amb gossos, organitzat per la Policia Local de Parets del Vallès.

Les portes de l'equipament s'obriran a les 9.15 h per rebre els participants i assistents i, a partir de les 9.45 h es durà a terme la inauguració i presentació del taller, que anirà a càrrec de l'alcalde de Parets, Francesc Juzgado, la regidora de Protecció dels animals, Laura Lozano, i el president de l'Associació de caps i comandaments de Policia Local de Catalunya, Conrado J. Fernández.

Durant el matí es podrà assistir a la ponència "incidents amb gossos i benestar animal com a garant de la seguretat", a càrrec de Marga Macias Masana, Directora i Coordinadora del Màster d'Instructor d'Unitats Canines de Treball de l'Escola de Prevenció i Seguretat Integral de l'UAB; instructora de gossos de biodetecció; instructora d'unitats canines de detecció de narcòtics i explosius i instructora de gossos d'assistència acreditada (gossos pigall, gossos d'alerta mèdica, gossos d'autisme...) entre d'altres.

Posteriorment intervindrà la Dra. Marita Giménez-Candela, Directora ICALP -International Center for Animal Law and Policy-; experta en Dret animal i Coordinadora del Màster en Dret Animal de l'Animal Law and Society, entre d'altres.

Les ponències continuaran amb Alexia Falcó Santamaría, Veterinària i Directora de Programes del Projecte Tanamigos i amb una xerrada i demostració pràctica de la mà de Francisco Cancela, de la Unitat Canina de la Policia Local de Sabadell; Raúl Carrillo, de la Unitat Canina Policia Local de Sant Boi de Llobregat amb el suport d'altres cossos policials.

El taller finalitzarà amb la cloenda a càrrec de la regidora de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Parets del Vallès, Àfrica Martínez.

Arxivat a: Seguretat
La Marineta