Portada > Actualitat > Notícies > Comencen els treballs d’elaboració del Catàleg de masies, cases rurals i construccions en sòl no urbanitzable

Comencen els treballs d’elaboració del Catàleg de masies, cases rurals i construccions en sòl no urbanitzable

20/02/2019

L’Ajuntament de Parets ha iniciat els treballs per a la redacció del Pla especial del Catàleg de masies, cases rurals i construccions en sòl no urbanitzable, que compta amb l’assistència tècnica de la Diputació de Barcelona.

Aquests treballs inclouran un document inicial previ, que inclou el reconeixement de camp, una memòria informativa i justificativa i un inventari complet de tots els elements on s’especificarà si la construcció és apta per ser catalogada.

Paral·lelament també s’analitzarà la regulació del planejament urbanístic general i s’incorporarà el document ambiental estratègic.

Arxivat a: Urbanisme i Habitatge
Torre Malla