Portada > Actualitat > Notícies > Endevina-la, el joc lingüístic i d’enginy que t’ajuda a aprendre català

Endevina-la, el joc lingüístic i d’enginy que t’ajuda a aprendre català

18/04/2019

El 23 d’abril, coincidint amb la Diada de Sant Jordi, es presentarà l’Endevina-la, el joc lingüístic i de dinamització del comerç de Parets, impulsat per l’Oficina de Català del Consorci per a la Normalització Lingüística, amb el suport del Servei de Comerç.

L’Endevinal-la, que enguany arriba a la segona edició, té l’objectiu de promoure l’ús de la llengua catalana al comerç d’una manera lúdica, engrescadora i que propiciï que la gent s’acosti als establiments comercials per participar en un joc de llengua.

La mecànica del concurs consisteix en resoldre els jeroglífics que es troben als aparadors dels 36 comerços participants d’enguany, emplenar la butlleta de participació i diposita-la a l’urna que hi haurà a cada botiga.

Entre tots els encertants es farà un sorteig i els guanyadors es donaran a conéixer el 4 de juny, en una de les classes de català.

Premis per als que més jeroglífics resolguin

Els premis consisteixen en entrades per als espectacles del Teatre Can Rajoler i, si ets dels que més comerços visita i més enigmes endevina, et pots endur un abonament trimestral per a les instal·lacions de poliesportiu municipal Joaquim Rodríguez.

Arxivat a: Comerç i empresa
Endevina-la comerç 2019 banner