Portada > Actualitat > Notícies > La taxa d’atur a Parets del Vallès se situa per sota del 9%

La taxa d’atur a Parets del Vallès se situa per sota del 9%

09/05/2019

Segons l’avanç de les dades d’atur publicades per l’Observatori del Mercat Laboral del Vallès Oriental, la taxa d'atur a Parets del Vallès s'ha reduït durant el mes d’abril, situant-se en un 8,94%. Les dades d'atur registral del mes d’abril situen el nombre de persones aturades en 826, és a dir, 25 persones menys que el passat mes de març.

La taxa al municipi és un 2,75% inferior a la mitjana del Baix Vallès, que actualment és d’un 11,69%, i de casi dos punt per sota de la del Vallès Oriental que és d’un 10,91%. El major descens s’ha produït entre el col·lectiu del joves en la franja d’edat dels 20 als 24 anys.

Pel que fa a la comarca, durant el passat mes d’abril el Vallès Oriental registra un total de 21.535 persones apuntades a les Oficines de Treball, 208 persones menys respecte al mes de març. El decreixement intermensual és del 0,96%, mentre que al conjunt de Catalunya l’atur s’ha reduït en un 3,6%.

Arxivat a: Benestar social
ocupació