Portada > Actualitat > Notícies > Debat electoral amb els candidats a l’alcaldia de Parets, aquest dimecres a RAP107

Debat electoral amb els candidats a l’alcaldia de Parets, aquest dimecres a RAP107

13/05/2019

Aquest dimecres 15 de maig, a les 18.30 h, tindrà lloc el debat electoral amb la participació dels sis candidats a l’alcaldia de Parets a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig.

Al debat intervindran els caps de llista de les diferents formacions polítiques que han presentat la seva candidatura a les municipals del 26 de maig: l’actual alcalde de Parets i alcaldable pel PSC, Francesc Juzgado, Casandra García (Sumem Esquerres a Parets), Jordi Seguer (Ara Parets-ERC),  Manuel Losada (Ciutadans), Marc Soto (Partit Popular) i Neus Jordà (Parets per la República-Juntsxcat).

El debat tindrà una durada aproximada de dues hores i estarà moderat pel periodista Carles Font. Serà retransmès en directe per l’emissora municipal RAP107, i s’emetrà en redifusió el dissabte 18 de maig i el diumenge 19 de maig, a les 15h. Les intervencions es dividiran en blocs que tractaran temes com ara les polítiques socials, la gestió municipal o les propostes en ocupació, entre d’altres.

D’altra banda, des d'avui, 13 de maig, i fins al 22 de maig, RAP107 emetrà les entrevistes individuals als candidats que es podran escoltar a les 19.30 h, en l’ordre següent:

13 de maig: Marc Soto (PP)

14 de maig: Manuel Losada (C’s)

16 de maig: Neus Jordà (Parets per la República-JxCat)

20 de maig: Jordi Seguer (Ara Parets-ERC)

21 de maig: Casandra García (Sumem Esquerres a Parets)

22 de maig: Francesc Juzgado (PSC)

* El debat es farà a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Parets i no és obert al públic.

Arxivat a: Ajuntament
Ajuntament de Parets