Portada > Actualitat > Notícies > L’exposició solidària ‘50 fotos de PRESS’ arriba a Can Rajoler aquest dijous

L’exposició solidària ‘50 fotos de PRESS’ arriba a Can Rajoler aquest dijous

13/05/2019

Aquest dijous 16 de maig, a les 18 h tindrà lloc, a la sala d’exposicions Can Rajoler, la inauguració de l’exposició fotogràfica ‘50 fotos de PRESS’ inclosa dins la campanya ‘Tots som igual de diferents’, en favor del trastorn de l'espectre autista (TEA), de l'Obra Social de Sant Joan de Déu. L’exposició es podrà visitar fins al 27 de maig.

La Campanya ‘Tots som igual de diferents’ a favor del TEA consisteix en la publicació de dos llibres: 50 fotos de GREY de l'entitat local Imatges Solidàries, i 50 fotos de PRESS de distribució nacional.

Després que els dos llibres veiessin la llum el 23 d'abril de 2018, i per tal de reactivar la campanya, s’ha programat una exposició itinerant sobre el material del qual consta el llibre 50 fotos de PRESS, on cinquanta fotoperiodistes de reconegut prestigi han cedit una fotografia del seu treball professional per a aquesta iniciativa.

L'edició de les fotografies i la selecció de les imatges ha anat a càrrec de Joan Manuel Baliellas, "Bali", que ha publicat en The New York Times, Washington Post, Times, The Telegraph, Paris Match i El Món, entre altres mitjans. Els textos dels llibres són de la periodista Mercè Bayen, i el disseny dels llibres i de l'exposició ha anat a càrrec de Rycardo de Paz, dissenyador amb una dilatada experiència en disseny editorial i corporatiu.

Arxivat a: Benestar social
50 fotos de PRESS