Portada > Actualitat > Notícies > L’Eixample i el tren, protagonistes de l’exposició de ceràmica a les escoles

L’Eixample i el tren, protagonistes de l’exposició de ceràmica a les escoles

05/06/2019

L’Eixample i l’arribada del tren a Parets ha estat la temàtica triada enguany per elaborar les peces que formen part de l'exposició de ceràmica elborada pels aproximadament 260 alumnes de 4t curs de primària de les escoles del municipi. L'obertura de la mostra tindrà lloc el dijous, 13 de juny, a partir de les 9.30 h, a la sala Cooperativa.

Sota el títol ‘L’Eixample va arribar en tren’, l’alumnat exposarà una quarantena de figures que han creat durant el curs gràcies a la seva participació en els tallers. Les escoles Pau Vila, Lluís Piquer, Pompeu Fabra, Vila Parietes, ACESCO i Nostra Senyora de Montserrat han programat visites per tal de conèixer el resultat de les creacions dels alumnes.

Durant aquests anys, els nens i nenes dels tallers de ceràmica han treballat temàtiques com la indústria tèxtil la Linera, el projecte Parets, poble lector; les masies de la vila; les festes i tradicions, el teixit industrial del municipi, l’esport, les escoles de Parets o la fauna i la flora del municipi, o l’Escola Municipal de Música entre d’altres.

Els tallers tenen l'objectiu d'acostar els infants a la creació plàstica i, alhora, permetre'ls descobrir diferents aspectes locals en general que, en aquesta ocasió, han girat al voltant de l’Eixample i l’arribada del tren al municipi en particular. 

Arxivat a: Educació, Esdeveniments
Expo ceràmica escolar img