Portada > Actualitat > Notícies > Període de preinscripció i matriculació per al curs 2019-2020 de l’Escola d’adults de Parets

Període de preinscripció i matriculació per al curs 2019-2020 de l’Escola d’adults de Parets

11/06/2019

L'Escola d'Adults de Parets obre, del 2 al 9 de setembre, el període per formalitzar les matriculacions per al pròxim curs 2019-2020. El període per a informació i preinscripcions serà del 18 al 25 de juny, de 15 a 18 h, al centre situat a l'avinguda Espanya 116.

Per fer el tràmit cal portar una fotocòpia del DNI o permís de residència, una fotografia de mida carnet i una fotocòpia de la targeta sanitària.

L'oferta formativa per al curs vinent inclou diferents nivells de català, anglès inicial i anglès funcional, preparació a les proves d'accés als cicles formatius de grau mitjà i superior, informàtica de diferents nivells i formació a distància per obtenir el Graduat d'Educació Secundària.

L'Escola d'Adults és un centre públic, gratuït i oficial que ofereix, als majors de 18 anys, una formació flexible i a mida i utilitza mètodes d'aprenentatge com l'autoformació. Amb l'assessorament i l'orientació del professorat s'elaboren itineraris personals adequats a les necessitats i a la disponibilitat de cada alumne.

Arxivat a: Educació
Escola d'Adults