Portada > Actualitat > Notícies > Gran varietat de cursos i taller durant el mes de juliol al casal de cultura Can Butjosa a preus populars

Gran varietat de cursos i taller durant el mes de juliol al casal de cultura Can Butjosa a preus populars

25/06/2019

Ja s'han obert les inscripcions per als cursos i tallers de juliol del casal de cultura Can Butjosa. Les persones interessades poden fer la inscripció presencialment al casal situat al carrer la Salut número 50 en horari de dilluns a dijous de 15 a 22 h i divendres de 15 a 21 h.

El casal ofereix una formació molt variada en la qual es poden trobar cursos per a infants d'entre 6 i 12 anys per aprendre pintura i dibuix, rebosteria infantil, cuina fàcil, curs de flamenc infantil o un multi taller artístic amb fang, ceràmica i altres materials.
L'oferta també es fa extensible per a joves i adults que podran practicar ioga, mindfulness, ceràmica o el taller sobre com tenir una esquena sana. Les persones interessades en el món del Swing poden apuntar-se al curs per aprendre a ballar el Lindy Hopi. Altres temàtiques que ofereixen els cursos són el de cuina de pícnic, fotografia digital o ball de rumba catalana.
Els preus dels cursos i tallers oscil·len entre els 15 i 50 € i existeixen descomptes a partir del segon germà i també presentant el Carnet Jove de Parets. Per a més informació es pot contactar amb el casal trucant al telèfon 93 562 35 53 o enviant un correu electrònic a l'adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Cultura
Casal de Can Butjosa