Portada > Actualitat > Notícies > L’esport a Parets, temàtica del Concurs de fotografia de la Festa Major d’Estiu

L’esport a Parets, temàtica del Concurs de fotografia de la Festa Major d’Estiu

25/06/2019

Ja s’han fet públiques les bases per participar a la 40 edició del Concurs de fotografia, que girarà sobre l’esport a Parets. El termini per presentar les propostes finalitza el pròxim 5 de juliol a les 14 h.

Les imatges hauran de mostrar activitats i pràctiques esportives de qualsevol modalitat, a l’aire lliure o a l’interior, destacant gestos relacionats amb els valors del joc net, l’esforç, la superació, el compromís, l’èxit, saber perdre i qualsevol matís que expressi els beneficis de la pràctica esportiva o promogui l’estil de vida saludable, sempre en l’entorn local.

Pot participar-hi tothom, sigui resident a Parets o no. Els participants, tant si concursen de manera individual o col·lectiva, poden presentar un màxim de 3 fotografies en format digital. La imatge ha de tenir un mínim de 18 cm pel costat més petit, i pel costat més gran, un màxim de 30 cm.

Els premis seran els següents: un primer premi de 400 euros; un segon de 250 euros i un tercer premi de 150 euros. Pel que fa als premis locals n’hi haurà dos, un primer premi de 150 euros i un segon de 100 euros. Tots els guanyadors i guanyadores rebran, a més un trofeu.

Els premis s'atorgaran en el marc de la Festa Major d’Estiu, el 27 de juliol a les 19 h al Centre Cultural Can Rajoler.

Les bases íntegres d’ambdós concursos i els premis per a cada un d’ells, es poden consultar al web de l’Ajuntament de Parets www.parets.cat.

Arxivat a: Cultura, Esports
Concurs foto FME 2019