Portada > Actualitat > Notícies > Parets decidirà els millors esportistes i els millors equips de la temporada aquest divendres durant la Nit de l’Esport

Parets decidirà els millors esportistes i els millors equips de la temporada aquest divendres durant la Nit de l’Esport

25/06/2019

Ja està tot a punt per celebrar la Nit de l’Esport a Parets. Aquest divendres, 28 de juny, a partir de les 20 h, el Teatre Can Rajoler serà l’escenari del lliurament de guardons als i les millors esportistes en les categories masculina i femenina de la temporada 2018-2019.

En aquesta edició han estat 82 els esportistes nominats per les entitats que opten als premis, tant d’esports individuals com d’esports en equip, mentre que en l’apartat d’equips s’han presentat 10 candidatures, 7 en la categoria masculina i 3 en la femenina.

Els equips nominats són el mixt Garmin Team Trail del CAM, el mini masculí negre del Club Bàsquet, el cadet B masculí del Club Futbol Sala, l’equip sénior del Club Petanca, l’aleví de relleus del Club Atletisme, el primer equip del Club Futbol, el sub -12 de l’Associació Paretana d’Escacs, el juvenil femení del Club Futbol Sala, l’equip mini femení negre del Club Bàsquet i l’infantil femení del Club Handbol.

Albert José Gonzalvo del Club Triatló i Júlia Lahosa Calvo del Club Atletisme, com a millors esportistes individuals, i Santi Rodríguez Núñez del Club Futbol, i Marina Platel Heredero del Futbol Sala, com a millors esportistes d’equip van ser els guanyadors dels guardons de la darrera edició de la Nit de l’Esport. Pel que fa als millors equips de la temporada, els reconeixements van ser per a l’equip sub-12 de l’Associació Paretana d’Escacs i l’equip cadet femení del Club Bàsquet Parets.

Arxivat a: Esports
Nit de l'esport 2018