Portada > Actualitat > Notícies > El 100% dels estudiants de Batxillerat a Parets aproven les Proves d’Accés a la Universitat

El 100% dels estudiants de Batxillerat a Parets aproven les Proves d’Accés a la Universitat

01/07/2019

Dels 23 estudiants que s’han presentat a les Proves d’Accés a la Universitat procedents de l’Institut Torre de Malla de Parets, tots han aconseguit superar els exàmens que donen accés als graus universitaris.

La nota més alta a Parets del Vallès ha estat la d’Helena Rodríguez, que ha obtingut una nota de 9,1 a les PAU i un 9,38 a Batxillerat i vol accedir al grau de Veterinària a la UAB. L’Helena, a més, es troba entre les 20 millors notes de les PAU al Vallès Oriental.


L’Alba Portella ha aconseguit un 8,7 a les PAU, la segona nota més alta a Parets, i vol estudiar el grau de Ciències Biomèdiques a la UAB.


La Sara Jiménez ocupa la tercera posició amb una nota de 8,6 i vol estudiar el grau de Traducció i Interpretació, també a la UAB.

Aquest dilluns al matí la regidora d’Educació, Casandra García, les ha rebut a l’emissora de ràdio municipal, RAP107, on les ha fet entrega d’un bolígraf commemoratiu de la ràdio i han estat entrevistades en el programa RAP Matí per explicar la seva experiència. L’entrevista sencera es pot tornar a escoltar fent clic en aquest enllaç.

Arxivat a: Educació
Visita millors notes PAU 2019 Parets