Portada > Actualitat > Notícies > Èxit rotund de participació en les Jornades Els Nostres Avis

Èxit rotund de participació en les Jornades Els Nostres Avis

02/07/2019

Més de 550 persones va assistir aquest diumenge a la cloenda de les Jornades Els Nostres Avis que es va celebrar al restaurant El Álamo, a Alcover, un municipi de Tarragona. Les jornades han comptat amb una alta participació al llarg de totes les activitats com els campionats, els playbacks, les sortides, la trobada de puntaires i el dinar de germanor en el qual va participar la regidora de Gent Gran, Montserrat Lara, juntament amb altres regidors del consistori, i que va servir com a activitat final. Durant la cloenda d'aquest diumenge es va fer un homenatge a qui ha estat durant molts anys el responsable de l'equip de petanca de Ca N'Oms, Josep Bauló, que va rebre un obsequi de mans de l'Alcalde i un reconeixement tots els monitors/es dels Casals.

Creació del Consell Municipal de la Gent Gran
Durant la seva intervenció, Jordi Seguer, Alcalde de Parets, va anunciar que la regidoria de Gent Gran té com a repte posar en marxa el Consell Municipal de la Gent Gran, un òrgan
que ha de servir per recollir l'opinió dels avis i àvies del nostre poble, no només en aspectes com el funcionament dels Casals, sinó també sobre com s'han de definir els projectes de futur i el model de poble.

Arxivat a: Gent Gran
Els Nostres Avis 2019 img