Portada > Actualitat > Notícies > El nou Govern Plural de Parets convida els alcaldes de Chilluévar i Santo Tomé a la Festa Major d'Estiu

El nou Govern Plural de Parets convida els alcaldes de Chilluévar i Santo Tomé a la Festa Major d'Estiu

10/07/2019

El nou Govern Plural ha convidat els alcaldes de Chilluévar i Santo Tomé a la Festa Major d'Estiu de Parets. Les dues poblacions ubicades a Jaén es troben agermanades amb Parets i el nou equip de govern vol continuar mantenint l'estret vincle entre poblacions.

L'Alcalde de Parets ha enviat una carta a José Luís Agea, Alcalde de Chilluévar, i Francisco Jiménez, Alcalde de Santo Tomé, en la qual ha manifestat la "máxima voluntad para continuar con la relación entre pueblos" i informar-los que del 26 al 29 de juliol Parets viurà una nova edició de la Festa Major d'Estiu. Jordi Seguer els ha escrit per explicar-los que "nos gustaría poder contar con vuestra presencia i entablar nuevas líneas de colaboración entre municipios".
Hermanados-Agermanats és un projecte fruit del vincle entre les poblacions de Chilluévar, Santo Tomé i Parets del Vallès que va néixer gràcies al fenomen migratori dels anys 60 i 70, dècades en què més de 600 persones procedents de la Sierra de Cazorla, a Jaén, van establir les seves vides a Parets. Mig segle després, les poblacions de Chilluévar, Santo Tomé i Parets es van agermanar per mantenir els vincles entre les poblacions. Ara, el nou equip de govern ha expressat la seva intenció de mantenir el lligam entre les tres institucions i la ciutadania.

Arxivat a: Ajuntament
Chilluévar