Portada > Actualitat > Notícies > Afectacions de les línies d'autobús de Parets per Festa Major d'Estiu

Afectacions de les línies d'autobús de Parets per Festa Major d'Estiu

19/07/2019

Amb motiu de la celebració de la Festa Major d'Estiu a Parets, els diferents recorreguts dels autobusos que presten servei al municipi es veuran lleugerament alterats.

Bus Exprés

Amb motiu de la fira, el carrer Víctor Català romandrà tancat al trànsit des de dilluns 22 de juliol i fins al dimarts dia 30 de juliol, ambdós inclosos.

El pas alternatiu del Bus Exprés es farà com en anys anteriors:

en direcció a la Vall del Tenes: tindrà parades en av. Francesc Macià (passada la pizzeria 1900) i av. Catalunya Camp de les Peces.

En direcció Barcelona: tindrà les parades en la plaça de la Vila i av. Francesc Macià rotonda amb Víctor Català.

Bus Sagalés (línia Bigues/Granollers-Bcn)

El diumenge 28 de juliol, de 22.30 a 23.30 i el dilluns 29 de juliol, de 22 a 00 h, hi haurà talls a l'av. Catalunya per causa dels Correfocs i del Castell de focs artificials.

Bus urbà

A partir de les 18 h del divendres 26, i fins al dilluns 29, restaran tallats els carrers Ponent, la Fàbrica i Sant Antoni.

Així doncs, la tornada del bus urbà pel barri Cerdanet es farà per l'av. Lluís Companys fins a l'av. Catalunya, en direcció Lliçà de Vall.

Dissabte 27 de juliol, de 7 a 11 h, l'av. Lluís Companys restarà tallada i la pujada es farà pel carrer Sant Antoni.

Bus de Festa Major

El diumenge 28 de 22.30 a 23.30 h, i el dilluns 29 de 22 a 00 h, el recorregut per l'av. Catalunya es farà en pujada per l'av. Lluís Companys i es traslladarà la parada del davant de l'Escola Lluís Piquer, a la parada davant de l'edifici de la Policia Local.

Les parades alternatives seran a l’av. Lluís Companys amb carrer Major, St. Antoni amb carrer Raval, i av. Francesc Macià amb Víctor Català.

Arxivat a: Mobilitat
Parada Bus