Portada > Actualitat > Notícies > L’alcalde de Parets i el regidor de recursos Humans reben als dos nous caporals de la Policia Local

L’alcalde de Parets i el regidor de recursos Humans reben als dos nous caporals de la Policia Local

19/07/2019

Ahir dijous, 18 de juliol, l’alcalde de Parets, Jordi Seguer, i el regidor de Recursos Humans, Enrique Villegas, van rebre a l’Ajuntament als dos nous comandaments de la Policia Local.

Rafael Picazo, que fins ara era caporal interí, ha aprovat la plaça com a funcionari de carrera, i també com a caporal. Fa una setmana que va acabar el curs a l'Institut de Seguretat pública, com a apte, i això significa que properament es formalitza l'acta de possessió com a funcionari de carrera.

Verónica Paredes, amb plaça de caporal interina, és el primer comandament femení en la trajectòria del cos. La fins ara agent Verònica Paredes, s’ocuparà de la unitat de ‘Proximitat i mediació’ desenvolupant tasques en mediació i seguiment de les víctimes d'accidents, incidents o conflictes, i interactuant amb els Serveis Socials i la unitat de Mossos d’Esquadra. També farà d’enllaç entre la Policia Local i els centres escolars, els comerços, les empreses, els casals per a la gent gran, les associacions, i hi serà present en les Meses de Seguretat i Convivència.

La Policia Local, a més d’amb l’inspector en cap i dos sergents, responsables de les àrees de Suport Logístic i Serveis Policials Territorials, compta amb quatre caporals que s’ocupen de les diferents unitats en què està dividit el cos: la Unitat de Policia Administrativa, la Unitat de Trànsit i Seguretat Viària, la Unitat de Seguretat Ciutadana i la de Proximitat i Mediació. A més, els agents tenen el suport del cos de Protecció Civil format per un responsable i un grup de voluntaris.

Arxivat a: Seguretat
Rebuda nous caporals juliol 2019