Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament envia un requeriment perquè les tasques dels terrenys de l'antiga fàbrica Bendix es facin en dies laborables de 8 a 22 h, tal com preveu la normativa

L'Ajuntament envia un requeriment perquè les tasques dels terrenys de l'antiga fàbrica Bendix es facin en dies laborables de 8 a 22 h, tal com preveu la normativa

23/07/2019

Els propietaris dels solar on estava ubicada l'antiga fàbrica Bendix es troben fent tasques de manteniment i descontaminació de sòl, fet que ha provocat que hi hagi maquinària en la zona.

Els moviments de terra, que no són per cap qüestió relacionada amb construccions ni amb cap pla urbanístic, ha fet que el veïnat de Parets comuniqués que les màquines emetien soroll a hores on es pertorbava el descans de les persones que hi viuen al voltant. La Policia Local ha constatat que les obres no s'estan fent complint les condicions d'horaris pactades i, per aquest motiu, l'Ajuntament de Parets ha enviat un requeriment a l'empresa que es troba realitzant el moviment de terres a l'avinguda Catalunya 136-138, per tal que realitzin els treballs dins de l'horari establert en l'ordenança municipal.
L’Ajuntament ha emès un requeriment demanant a l'empresa que realitzi l'obra "en dies laborables entre les 8 i les 22 hores". En el document, el consistori ha recordat a l'empresa que "l'obra haurà de dur-se a terme només en dies laborables i en un horari que no pertorbi el normal descans dels veïns".
S'ha requerit a l'empresa que es comprometi per escrit a fer un compliment estricte dels horaris; que inclogui un cronograma de treball on s'indiquin els horaris de treball, les fases i el termini d'aquestes.

Arxivat a: Ajuntament, Urbanisme i Habitatge
logo ajuntament