Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Parets acompanya l'alpinista paretà Sergi Mingote durant la rebuda institucional al Palau de la Generalitat

L'Ajuntament de Parets acompanya l'alpinista paretà Sergi Mingote durant la rebuda institucional al Palau de la Generalitat

29/08/2019

L'Alcalde de Parets, Jordi Seguer, la Primera Tinent d'Alcaldia, Casandra García, la regidora Neus Jordà, i els regidors Enrique Villegas i Francesc Juzgado, han acompanyat l'alpinista paretà Sergi Mingote en la rebuda que el President de la Generalitat, Quim Torra, li ha fet al Palau de la Generalitat amb motiu del rècord que ha assolit Mingote i que l'ha portat a ser registrat al llibre dels rècords Guinness.

Sergi Mingote ha escalat 6 vuitmils en un any sense ajuda d'oxigen artificial en el marc d'un projecte solidari en el qual ha ajudat associacions de joves amb diversitat funcional o en situació de dependència.
A la rebuda ha assistit, a més, la consellera de Presidència, Meritxell Budó i el secretari general d'Esports i Activitat Física, Gerard M. Figueras.

Arxivat a: Esports
Rebuda institucional Sergi Mingote agost 2019