Portada > Actualitat > Notícies > Activitats amb motiu de l’Onze de setembre, Diada Nacional de Catalunya

Activitats amb motiu de l’Onze de setembre, Diada Nacional de Catalunya

02/09/2019

Amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, el govern plural de Parets ha previst un seguit d’activitats que s’iniciaran el dimarts, 10 de setembre, a les 19 h, al parc del Sot d’en Barriques, amb un aplec de cultura popular a càrrec de les colles i entitats del municipi.

Al vespre, la plaça de la Vila acollirà els concerts de Marta Shanti a les 21.00 h; Noemí Gilabert & Sergi Igual a les 22.00 h; i Miquel del Roig a les 23.15 h.

L’endemà, 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, es farà, a les 10 h, a la plaça dels Països Catalans, la tradicional ofrena floral davant del monument de l’Onze de Setembre en què hi participaran l’Ajuntament de Parets del Vallès, així com associacions i entitats del municipi i les formacions polítiques locals.

Tot seguit tindrà lloc una audició de sardanes amb la Cobla Rosaleda.

El monument a l’Onze de Setembre és obra de l’escultor Carles Vives i va ser inaugurat l’any 2004.

Arxivat a: Cultura, Esdeveniments
Diada 11 setembre 2019 retall