Portada > Actualitat > Notícies > Tretze anys del cicle d’activitats i cinema solidari ‘La mirada dels altres’

Tretze anys del cicle d’activitats i cinema solidari ‘La mirada dels altres’

30/09/2019

Per tretzè any consecutiu, del 4 al 27 d’octubre, Parets acull una nova edició del programa d’activitats i de cinema solidari ‘La mirada dels altres’, un projecte d’intercanvi social organitzat pel Servei d’Acollida de l’Ajuntament, que pretén donar a conèixer els moviments migratoris humans.

La primera activitat serà el divendres 4 d’octubre, a les 20 h, al Teatre Can Rajoler, amb el film Andalucía, que explica la història d’un noi magrebí d’origen francès que somia viatjar a aquesta regió espanyola.

El divendres 18 d’octubre es podrà veure, en versió original subtitulada, Sofia i, el 25 d’octubre Querida Bamako, totes dues al Teatre Can Rajoler, a les 20 h. El programa d’actes clourà el diumenge 27 octubre, amb l’espectacle familiar de Rialles Parets Contes de la Mediterrània.

El preu de l’entrada per al cinema és d’un euro, mentre que resulta gratuït amb el Carnet AMIC.

Exposició de FundiPau a Can Rajoler

A més del cicle de cinema, la sala d’exposicions Can Rajoler acollirà l’exposició ‘Refugiats, per què?’, de FundiPau, que es podrà veure del 4 al 27 d’octubre.

El cicle ‘La mirada dels altres’ s’emmarca en el Pla d’acollida per a les persones nouvingudes, que forma part de les actuacions municipals de sensibilització al voltant de la immigració.

Arxivat a: Benestar social, Cultura, Societat
La mirada dels altres 2018 img 2