Portada > Actualitat > Notícies > La Policia Local deté un menor per un presumpte delicte relacionat amb la venda d’estupefaents

La Policia Local deté un menor per un presumpte delicte relacionat amb la venda d’estupefaents

22/10/2019

Ahir 21 d'octubre, la patrulla de servei de la Policia Local de Parets, va procedir a la detenció d'un noi, menor d'edat, per un presumpte delicte relacionat amb la venda d'estupefaents.

Els fets es van produir cap a les 19 h, quan els agents feien la patrulla rutinària pels carrers del municipi, i van observar uns moviments estranys d'intercanvi entre un grup de quatre persones. Immediatament van procedir a la identificació i registre dels tres nois i una noia, tots ells menors d'edat, i se'ls va requisar petites dosis d'estupefaents.

Posteriorment, es va poder comprovar que un dels nois, de 17 anys, que estava acompanyat d'una noia, venien aquestes substàncies a dos nois de 13 anys, que els adquirien presumptament per a consum propi.

El venedor va ser detingut per un presumpte delicte contra la salut pública i traslladat a la comissaria de Mossos d'Esquadra, on s'han obert les diligències pertinents.

Pel que fa a la resta dels menors, es va procedir a avisar als pares i únicament se'ls pot interposar una denúncia administrativa.

Arxivat a: Seguretat
Policia Local