Portada > Actualitat > Notícies > Dinou anys de lluita contra la violència masclista. Prou d’hòsties!

Dinou anys de lluita contra la violència masclista. Prou d’hòsties!

30/10/2019

La XIX campanya contra la violència masclista, Prou d’hòsties, arrenca aquest mes de novembre amb un cicle d’activitats entre les quals trobem tallers, exposicions, xerrades i teatre. El programa s’iniciarà amb una exposició a la Biblioteca Can Rajoler que es podrà visitar al llarg de tot el mes.

Els dies 7 i 8 de novembre, la Sala Basart de la Cooperativa acollirà les II Jornades ampliant els horitzons de les violències de gènere.

El dimarts 12 de novembre al Casal de Joves Cal Jardiner, es farà una xerrada-taller sobre sexualitat adreçada al jovent, a càrrec del Centre Jove d’Atenció a les Sexualitats.

El dimecres 13, a la mateixa localització, es representarà l’obra de teatre Ningú més que l’altre, a càrrec de Raig de Sol Contes, adreçada a l’alumnat de 5è de Primària de Parets.

El dia 15, el Parc del Sot d’en Barriques acollirà La Fira de l’Amor. El 17 de novembre es representarà, al Teatre Can Rajoler, La dansa de la Venjança, de Jordi Casanovas, un drama generacional sobre les conseqüències de l’escissió del nucli familiar.

Els dies 18 de novembre i 3 de desembre es farà un taller per a mares i pares a càrrec de Leonor Cantera, per fer la inscripció cal trucar al 93 573 79 79.

El 22 de novembre, la psicòloga i terapeuta Isabel Erill impartirà una sessió oberta i gratuïta sota el nom de La dona sàvia que sóc, a la Sala Serra Cooperativa. El mateix dia, es realitzarà un passi del documental Lesbofòbia al Casal de Joves Cal Jardiner, amb un col·loqui posterior que comptarà amb la directora Inés Tarradellas i una de les participants del documental.

Arxivat a: Benestar social
Prou d'hòsties 2019 banner