Portada > Actualitat > Notícies > Gerard Quintana visita la Biblioteca Can Rajoler per parlar de la seva novel·la Entre el cel i la terra

Gerard Quintana visita la Biblioteca Can Rajoler per parlar de la seva novel·la Entre el cel i la terra

30/10/2019

El dijous, 7 de novembre, a les 18.30 h, el popular músic i escriptor, Gerard Quintana, visitarà la Biblioteca Can Rajoler per parlar de la seva primera novel·la Entre el cel i la terra.

Entre el cel i la terra és una història d’amor que transcorre en la Barcelona dels anys 60 i 70, durant l’època franquista. És la història d’uns personatges que busquen la llibertat en la seva forma de viure i d’estimar i en la qual també la música juga un paper important.

Gerard Quintana (Girona, 1964) va iniciar la carrera de periodisme a la UAB i la d’interpretació a l’Institut del Teatre de Barcelona. És conegut per ser el cantant de la banda gironina Sopa de Cabra des del 1986 i l’autor de cançons com Camins o El Far del Sud.

Amb gairebé vint-i-cinc treballs discogràfics realitzats i més de dues-centes cançons i adaptacions, aquesta és la seva primera incursió en la ficció literària.

El 2002 es publicà el llibre Què pensa Gerard Quintana a partir de converses amb el periodista David Talleda. El 2012 va publicar el llibre Més enllà de les estrelles, amb el fotògraf David Julià, on narra la trajectòria de Sopa de Cabra a partir dels tres concerts de celebració dels 25 anys del grup al Palau Sant Jordi de Barcelona, el 9, 10 i 11 de setembre del 2011.

Arxivat a: Cultura
Gerard Quintana