Portada > Actualitat > Notícies > Parets del Vallès acull aquest diumenge el Campionat de Catalunya de Petanca per a persones amb discapacitat intel•lectual

Parets del Vallès acull aquest diumenge el Campionat de Catalunya de Petanca per a persones amb discapacitat intel•lectual

07/11/2019

El XXVI Campionat de Catalunya Special Olympics-ACELL de Petanca reunirà a 232 petanquistes.

Parets del Vallès tornarà a acollir aquest diumenge, 10 de novembre, el Campionat de Catalunya de petanca organitzat per la Federació ACELL (Federació Catalana d'esports per a persones amb discapacitat intel•lectual) amb la col•laboració de l'Ajuntament de Parets del Vallès i de Special Olympics Catalunya. 75 tripletes de petanquistes de tot Catalunya i Andorra participaran en el Campionat de Catalunya sent un total de 232 esportistes. N'hi haurà tres que participaran en proves adaptades.

La procedència dels esportistes és de:Acudam (Mollerussa), CP Mare de Deu de Montserrat (Caldes de Malavella), Fundació Villablanca (Reus), Club Esportiu Àngel Apasa (Amposta), Fundació Estela i Club Esportiu Solc (Tarragona), Ass. St Tomàs Parmo (Vic), Ass. Rubricatus (BCN), Atendis (Sabadell), Centre Ocupacional Cordada (Barcelona), Club Alfa Tegar (Vilanova i la Geltrú), Club Esportiu Cares (Barcelona), Club Esportiu El Vilar (Blanes), Club Fem Esport (Mataró), Fundació Privada Marpi (Pineda de Mar), Club Esportiu Pingüí (Terrassa), Fundació Privada Vella Terra (BCN), Club José Cordoba Ferreiro (BCN), Gsis Barcanova (BCN), TEB (BCN), Taller Escola Sant Camil (BCN) i de Special Olympics Andorra.

Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL tenen com a principal objectiu el foment de la pràctica de l'esport i d'altres activitats de lleure, per part de les persones amb discapacitat intel•lectual, com a via de desenvolupament personal i d'integració social.

Instal•lacions Municipals de Petanca (Víctor Català, 2).

Sessió matí: 9:30 h a 13:00 h. Sessió tarda: 13:45 h a 16:45 h.
Entrega de premis a partir 14.15 h.

Arxivat a: Esports
Petanca