Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Parets del Vallès comunica la defunció, avui, 13 de novembre de 2019, de la regidora Montserrat Lara Lara, del grup municipal Ara Parets ERC, a causa d'una greu malaltia.

L'Ajuntament de Parets del Vallès comunica la defunció, avui, 13 de novembre de 2019, de la regidora Montserrat Lara Lara, del grup municipal Ara Parets ERC, a causa d'una greu malaltia.

13/11/2019

Des del consistori traslladem el nostre més sincer condol als seus familiars en aquests moments tan dolorosos així com a l'agrupació d'Esquerra Republicana de Catalunya a Parets del Vallès.

Montserrat Lara va prendre possessió del càrrec el passat 15 de juny de 2019, amb la constitució del nou Ajuntament, i va ser nomenada regidora delegada de Comerç i Gent Gran i regidora del barri Can Roura, la Sardana i l'Estació. En data 31 d’octubre, per motius de salut, va presentar la seva renúncia al càrrec.

En nom de tot el consistori i de la vila de Parets, agraïm la seva tasca i posem de relleu el seu compromís polític amb el municipi i amb el conjunt de la ciutadania, així com la seva gran vocació de servei públic.

En senyal de dol, l’Ajuntament decreta:

Dos dies de dol oficial, 13 i 14 de novembre de 2019, amb la corresponent baixada de les banderes de l’Ajuntament a mig pal.

Un minut de silenci en tots els actes públics que duguin a terme els dies de dol oficial al municipi de Parets del Vallès i a la pròxima sessió del Ple de l’Ajuntament. 

Arxivat a: Ajuntament
Montserrat Lara Lara