Portada > Actualitat > Notícies > Finalitzada la primera fase del reasfaltat del carrer de la Impremta

Finalitzada la primera fase del reasfaltat del carrer de la Impremta

19/11/2019

Ja ha finalitzat la primera fase dels treballs de reasfaltat i instal·lació de senyalització horitzontal al carrer de la Impremta, en el tram comprés entre l'avinguda Francesc Macià i l'accés a l'empresa Grupo Zeta. Les obres han tingut un cost de 39.894 euros més IVA, i s'han dut a terme amb la col·laboració del veïnat i sense afectacions als establiments i empreses de la zona.

La segona fase, en què s'actuarà des del tram acabat fins a la rotonda de la ronda d’Antonio Asensio, s'iniciarà després de la licitació que inclourà també tasques d'asfaltat del carrer d'Àngel Guimerà i la instal·lació de baixadors a diferents carrers per facilitar la mobilitat.

D'altra banda, altres feines que s'estan fent aquests dies, són els treballs de neteja dels escocells de l'arbrat del Barri Cerdanet, previs a l'inici de l'esporga viària que es licitarà aviat, i el buidatge i neteja del fons del llac de l'avinguda de Francesc Macià.

Des de l'Ajuntament es recorda que el pa i altres productes sense nutrients que se'ls dona als ànecs, a més d'embrutar l'aigua, els poden provocar una disfunció nutricional i perjudicar la seva salut fins a causar-los la mort.

També es recorda que es pot col·laborar en el bon estat de les basses i llacs del municipi no abandonant animals que poden esdevenir depredadors de les espècies autòctones.

Arxivat a: Via pública
Primera fase del reasfaltat del c/Impremta