Portada > Actualitat > Notícies > Contundent actuació de la Policia Local de Parets en la detenció d'una persona que intentava ocupar un domicili

Contundent actuació de la Policia Local de Parets en la detenció d'una persona que intentava ocupar un domicili

29/11/2019

L'actuació dels agents de la Policia de Parets evita que aquestes situacions s'acabin perpetrant

La Policia Local de Parets ha detingut una persona i ha identificat una altra que estaven intentant ocupar un habitatge del carrer Barcelona. Alertats pels veïns de sorolls a l'edifici, la policia de Parets s'ha personat a la direcció de l'habitatge on van iniciar la identificació de les dues persones. Seguidament, els Mossos d'Esquadra van acudir per reforçar l'actuació policial i, en veure que anaven a ser detinguts, els dos homes van sortir corrents, cadascú a una direcció diferent per dificultar ser atrapats. Tot i això, un agent dels Mossos d'Esquadra va sortir a perseguir un d'ells i un agent de la Policia Local va sortir darrere de l'altre.

La Policia Local va aconseguir enxampar l'home que intentava escapar, el va detenir i el va traslladar a les dependències de la Policia Local. L'altre membre va ser identificat i es procedirà a la seva imputació posteriorment. A tots dos se'ls imputa un presumpte delicte de robatori amb força.

L'Inspector en Cap de la Policia Local, Joan Pérez, ha declarat que "la Policia Local actua amb aquesta contundència especialment en els casos dels ocupes i la nostra conducta serà severa i estricta davant dels intents d'ocupació d'habitatges".

Es dóna el cas que, en aquest intent d'ocupació, l'habitatge on els dos homes intentaven entrar no estava abandonat ni era propietat de cap entitat financera.

Arxivat a: Seguretat
Policia Local Parets