Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Parets encarrega un llibre d'història del Club Handbol Parets

L'Ajuntament de Parets encarrega un llibre d'història del Club Handbol Parets

03/12/2019

L'any 2020 podria veure la llum la publicació encarregada a l'historiador i periodista Carles Font, qui farà un resum de la trajectòria històrica de l'entitat nascuda el 26 de desembre de 1954, inicialment sota el nom de Club Balonmano Juventud Parets, i consolidat gràcies a l'ajuda del BM Granollers.

La proximitat geogràfica amb Granollers, bressol de l'handbol a l'Estat, va influir per fer que en Jaume Anfruns, el doctor Francesc Canal i Pepet Ribas, acceptessin una proposta de la Delegació del Frente de Juventudes per implantar aquest esport a Parets del Vallès. El llibre parlarà, a més, de cadascuna de les temporades, els jugadors, presidents i anècdotes del club. 

L'etapa daurada del primer equip de l'entitat va ser a l'inici de la dècada dels anys 80, quan va militar a la categoria de Primera Nacional, la segona màxima categoria.

Carles Font és autor de dos volums més de la col·lecció d'estudis locals: un sobre el futbol a Parets, i un altre sobre el ciclisme, que va elaborar juntament amb Jordi Seguer.

Arxivat a: Esports
Handbol Parets