Portada > Actualitat > Notícies > La piscina municipal romandrà tancada fins nou avís per una avaria en el sistema d'escalfament

La piscina municipal romandrà tancada fins nou avís per una avaria en el sistema d'escalfament

11/01/2020

Una avaria en el sistema d'escalfament ha estat la causa del tancament de la piscina. L'Ajuntament informa que ja s'està treballant en la seva solució i que treballa en un Pla de millora de la piscina coberta per posar al dia aquest equipament on no s'ha fet el manteniment necessari en els últims anys.

Amb motiu d'una avaria en el sistema d'escalfament de l'aigua dels vasos i les dutxes, que no permet assolir les temperatures adients, la piscina romandrà tancada fins nou avís. A més, l'Ajuntament de Parets informa que s'estan efectuant els treballs per resoldre les incidències relatives a la temperatura de l'aigua de la piscina municipal i de les dutxes d'aquesta instal·lació, detectades durant aquesta setmana. 

Alhora s'està treballant en un Pla de millora de la piscina coberta que s'anirà executant, per fases, durant tot el 2020 i en exercicis posteriors. L'objectiu és posar al dia una piscina on no s'ha fet el manteniment necessari en els últims anys.

Telèfon d’informació: 93 562 06 02.

Arxivat a: Esports
Piscina Can Butjosa