Portada > Actualitat > Notícies > Constitució del nou Consell d’Infants de Parets del Vallès

Constitució del nou Consell d’Infants de Parets del Vallès

13/01/2020

El pròxim dimecres, 15 de gener, a les 10 h, se celebrarà la constitució del Consell d’Infants de Parets del Vallès per al curs escolar 2019-20 a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

El Consell el formaran dos infants de cada escola, escollits democràticament pels seus companys, entre els alumnes de 5è i 6è de primària de les escoles Nostra Senyora de Montserrat, ACESCO, Lluís Piquer, Pau Vila, Pompeu Fabra i Vila Parietes.

Els consellers i conselleres escollits tindran la responsabilitat d’aportar la visió dels nens i nenes de Parets sobre el seu poble posant així en valor la seva opinió perquè es tingui en compte a l’hora de prendre decisions que els afecten com a paretans i paretanes.

L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de Parets, Jordi Seguer i de la primera tinent d’alcaldia i regidora d’Educació, Casandra García, que transmetran els encàrrecs per aquest curs als consellers i conselleres. També es donaran a conèixer les dates dels pròxims consells, que està previst que siguin mensuals.

Arxivat a: Ajuntament, Educació
logo Consell d'Infants