Portada > Actualitat > Notícies > El bus urbà de Parets registra un total de 130.119 usuaris durant el 2019, un 2,9% més que l’any anterior

El bus urbà de Parets registra un total de 130.119 usuaris durant el 2019, un 2,9% més que l’any anterior

23/01/2020

L'any 2019, un total de 130.119 persones van utilitzar el servei de bus urbà, segons les dades disponibles al Servei de Mobilitat de l'Ajuntament. Aquesta xifra suposa un 2,9% d'augment respecte als usuaris que es van registrar l'any anterior.

El servei de bus urbà es va posar en marxa l'any 1997 i, des d'aleshores, el nombre de viatgers ha anat en augment.

Millores a partir del pròxim mes de febrer

A partir del pròxim 3 de febrer, el bus urbà de Parets racionalitza el servei que va fins a l'escola Nostra Senyora de Montserrat amb el manteniment de 9 expedicions durant l'horari escolar. També s'ha creat una nova parada a l'altura del carrer Amanda Sagristà amb Sant Sebastià per donar servei als usuaris que viuen prop del passeig de la Ribera.

També s'estableix oficialment l'aturada a la parada situada al carrer Onze de Setembre amb Bailèn, dins de l'horari predeterminat de dilluns a dissabte.

El bus urbà de Parets té una freqüència de pas de 15 minuts de dilluns a divendres, i de 30 minuts els dissabtes i feiners del mes d'agost. Al servei són vàlids tots els títols ATM i els títols de l'operador, S1,S2 i S3.

Arxivat a: Mobilitat
Bus urbà