El manteniment de totes les línies de P3, la construcció del nou edifici de La Sínia i el projecte de patis, els punts més destacats del Consell Escolar Municipal

Dimarts, 4 de febrer de 2020 a les 00:00
Ahir dilluns, 3 de febrer, es va celebrar el Consell Escolar Municipal en el qual es van tractar aspectes rellevants de l'àmbit educatiu amb la participació dels representants de la comunitat educativa, portaveus dels grups polítics municipals i presidit per l'alcalde, Jordi Seguer, i la regidora d'Educació, Casandra García.

Dels temes de l'ordre del dia, a més de les dades de matriculació del curs 2019-2020, destaca que s'ha aconseguit que l'oferta pel curs 2020-2021 mantingui la totalitat dels 9 grups de P3, sense haver de tancar cap línia.
Pel que fa a la construcció de l'edifici de l'institut La Sínia, el govern plural va detallar que es troba treballant per oferir un terreny adequat a la Generalitat, amb unes condicions òptimes per tal que la construcció sigui de qualitat i, alhora, el govern treballa en una altra línia; estudiant la possibilitat de construir un institut-escola.
Durant la sessió es va parlar sobre l'acompanyament que el Servei d'Educació fa a les escoles públiques per repensar les zones exteriors, concretament els patis, per tal que esdevinguin espais d'aprenentatge.
Cal remarcar la menció que es va fer sobre la socialització de llibres de text perquè l'ajuntament està conduint aquesta iniciativa a un projecte emmarcat en l'equitat i la inclusió de tot l'alumnat de les escoles de Parets del Vallès.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:07