Portada > Actualitat > Notícies > Una visita nostàlgica a la Linera amb la nostra gent gran

Una visita nostàlgica a la Linera amb la nostra gent gran

12/02/2020

La gent gran de Parets podrà passejar i recordar com eren els espais de l'antiga indústria tèxtil Linera, durant la visita guiada que es farà aquest divendres 14 de febrer, a partir de les 10 h, amb sortida des de la plaça de la Vila.

De la mà de Marta García, Llicenciada en Història de l'Art, durant prop d'una hora els nostres avis i àvies recorreran diferents espais: des de la plaça de la Vila, on podran conèixer la vinculació dels amos de la fàbrica amb l'església de Sant Esteve, fins al carrer d'Antoni Feliu, passant pels carrers i indrets que ocupava la factoria i els seus treballadors. Durant la passejada s'explicaran, a més dels orígens i curiositats sobre la fàbrica, alguns aspectes socials entorn del treball a la Linera i com va canviar la vida dels paretans i les paretanes.

La visita forma part de les accions que el consistori desenvolupa en el marc del projecte 'Gent gran activa!', que té l'objectiu d'oferir als avis i àvies de Parets activitats creatives, educatives, culturals i d'oci pensades i adreçades especialment a aquest col·lectiu.

Arxivat a: Gent Gran
Vista fàbrica Linera