Portada > Actualitat > Notícies > Una delegació del govern plural viatja a Madrid per reivindicar la modernització de l’estació de Renfe a Parets

Una delegació del govern plural viatja a Madrid per reivindicar la modernització de l’estació de Renfe a Parets

17/02/2020

L'alcalde de Parets, Jordi Seguer, la regidora d'Urbanisme i Medi Ambient, Rosa Martí, i el Director de l'Àrea d'Urbanisme de l'Ajuntament de Parets, Xavier Gadea, han viatjat avui dilluns 17 de febrer a Madrid, per reunir-se amb la Presidenta d'ADIF, Isabel Pardo, el seu equip i el Director General d'Infraestructures de la Generalitat, Xavier Flores, per exposar la necessitat que té Parets de disposar d'una estació de tren moderna i adaptada a les necessitats del segle vint-i-u.

Durant la reunió s'ha arrencat el compromís d'una visita dels tècnics i del Director de Projectes de la Red convencional d'ADIF a Parets, amb l'objectiu d'estudiar la viabilitat de la demanda sobre el terreny. També s'ha acordat fer un estudi de mobilitat per conèixer àmpliament els perfils d'usuaris i les necessitats presents i futures del nostre territori pel que fa a l'ús del tren.

Per part dels representants municipals s'ha incidit en la necessitat d'incorporar millores per tal que aquesta estació doni un servei suficient i de qualitat a la zona de la Vall del Tenes i sectors industrials del voltant.

També s'ha parlat sobre el projecte de desdoblament de la línia R3 al seu pas per Parets que ADIF té previst desenvolupar, independentment de les demandes que fa l'Ajuntament per la nova estació, per destacar i reiterar la importància del transport públic en la millora de la mobilitat i la sostenibilitat mediambiental

La trobada ha acabat amb el compromís de tots els presents de treballar conjuntament en el projecte de mobilitat en tren i especialment en fer una estació moderna i adaptada a les necessitats dels temps actuals.

Arxivat a: Ajuntament, Mobilitat
Reunió amb ADIF a Madrid 17/2/20